Seneste nyt i APAP-terapi
Prisma20A kombinerer de geniale funktioner fra Weinmanns populære prismaLINE med nye, innovative løsninger; det er en skræddersyet enhed til forbedret APAP-terapi for patienter, der lider af obstruktiv søvnapnø (OSA), med variabelt trykbehov. Udstyret med valg mellem at kombinere både CPAP og APAP-funktion med den komfortable trykaflastning softPAP. Dens helt opdaterede berøringsskærm og Smart Interface udstyrer behandleren med en præcis og pålidelig behandlingsenhed og patienten vil opleve mere behagelig respiration og bedre søvnkvalitet. prismaLINE har fået Red Dot i Red Dot Award: Communication Design 2015.

  • Driftssikker teknologi (FOT) skelner mellem obstruktiv søvnapnø og central søvnapnø
  • Med trykaflastning softPAP
  • Højopløseligt display med behandlingsdata for 14 dage og detaljeret statistik for 365 dage

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.