Avanceret, men alligevel enkel BiLevel-ST-terapi

Prisma25ST repræsenterer alle de gennemprøvede kvaliteter i prismaLINE-systemet: intelligent, innovativ og brugerorienteret. Perfekt til patienter med obstruktiv, blandet eller kompleks søvnapnø med andre øvrige lidelser. Udstyret med automatisk backup-frekvens (PRIO S+), AutoEPAP, apnø-differentiering via FOT (Force Oscillation Technique anvendt med funktioner uden backup) eller FBT (Forced Breath Technique anvendt med backup-frekvens).  Med den fleksible og intuitive grænseflade er den både for patienter og behandlere en pålidelig, effektiv og næsten lydløs enhed til optimal BiLevel-ST-terapi. prismaLINE har modtaget Red Dot i Red Dot Award: Communication Design 2015.

  • Bredt trykområde (4 - 25 cmH20) og adskillige parametre for større fleksibilitet ved behandlingsindstillinger
  • PRIO S+ Automatisk backup-frekvens og AutoEPAP
  • Tri-Level mulighed for mere komfort og lavere gennemsnitstryk

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.