En god nats søvn med prisma30ST

Prisma30ST bygger på prismaLINEs intelligente system til respiratoriske forstyrrelser og leverer en komfortabel, alsidig og pålidelig søvnterapi. Den kan næsten ikke høres, selv ved høje tryk, og den har en brugerorienteret grænseflade. Den er en favorit blandt såvel patienter som behandlere. Takket være den unikke autoS/T-indstilling med justerbare målvolumener, autoEPAP og auto-backup-frekvens leverer prisma30ST sikker søvn uden bekymringer og dermed et grundlag for varig behandlingssucces. prismaLINE har modtaget Red Dot i Red Dot Award: Communication Design 2015.

  • Bi-Level og Tri-Level terapi med en række forskellige ventilationsfunktioner
  • Meget lydsvag, selv ved høje tryk på op til 30 cmH20
  • Justerbart målvolumen

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.