Ingen kompromis’er

JOYCEclinic Full Face maske er en helmaske til brug på en enkelt patient til akut non-invasiv ventilation (NV); den tillader hurtig og enkel masketilpasning og en sikker og behagelig tilpasning, selv ved tryk på op til 50 hPa.

Du kan vælge mellem fire forskellige, udskiftelige bøjningsadaptere, så du vil finde den rette maske til enhver kombination af situation og enhed.

Hovedstropperne, der bliver siddende fast på plads, selv ved høje tryk, kan hurtigt og nemt demonteres ved at trække i den tydeligt røde snor til hurtig udløsning. JOYCEclinic FF leveres samlet i tre størrelser i varianterne uden ventilation, uden ventilation med AAV (Lækage 1) og med ventilation med AAV (Lækage 2). Endoskopi-adapteren, der fås som tilbehør, giver mulighed for bronkoskopi uden at afbryde ventilationen.

Bøjningsadapter: NV (Non-invasiv ventilation) uden AAV*, V med AAV* (Lækage 2), NV med AAV* (Lækage 1) og endoskopi-adapter

  • Stabil maskepude ved højt tryk og med automatisk justering af pandepuden
  • Hovedstropper designet til høje tryk
  • Integreret rød snor (Quick Release Cord) til hurtig udløsning til nødsituationer
  • Tokammersystem for sikker anvendelse
  • Velegnet til alle konventionelle ventilatorer
  • Fire udskiftelige bøjninger til enhver klinisk anvendelse
  • Mulighed for endoskopi under ventilationsbehandling

*AAV = Anti-Asfyksi-Ventil

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram.