Den let anvendelige helmaske er velegnet til søvnterapi og ventilation af patienter – den rette tilpasning til enhver

JOYCEeasy next FF er ændret, så den opfylder praktiske behov og har nu en helt omformet stor maskepude med en behagelig og fast tilpasning, selv ved høje tryk. Også hovedstropperne bliver siddende sikkert på plads ved høje tryk. Det kunne ikke være mere enkelt. Alt ved JOYCEeasy next-masken er designet til at være nemt at bruge – fra enkle maskejusteringer direkte på patientens ansigt til intuitiv håndtering. Masken fremmer bedre behandlingskomplians ved at minimere lækager og trykpunkter. Det lydsvage, diffuse ekshalationssystem sikrer en rolig atmosfære i soveværelset.

Alle andre funktioner er fælles med JOYCEeasy Full Face.

  • Ubegrænset bevægefrihed, takket være 360 graders kugleled
  • Lydsvag og diffust ekshalationssystem
  • Nydesignede ergonomiske clips for nem adskillelse og håndtering
  • Forstærkede hovedstropper og stabilitet ved tryk på op til 40 mbar
  • Hurtigudløsnings-snor (Quick Release Cord)

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram.