Full face-maske nu tilgængelig til non-invasiv ventilation

Ved hjælp af vores nyeste ikke-ventileret full face maske JOYCEone Full Face NV kan du hurtigt og sikkert sørge for komfortabel ventilation til dine patienter. Den optimerede, justérbare maskepude finder sikkert på plads af sig selv, uanset størrelsen på patientens ansigt. Pandestøttens fjedervirkning finder og bevarer den korrekte afstand til panden og sikrer dermed effektiv behandling og patientkomfort. Alle disse funktioner hjælper dig til at spare tid på tilpasning af ventilationsmasken til din patient.  

De vigtigste egenskaber ved JOYCEone Full Face NV:

  • Perfekt tilpasning på ingen tid: automatisk justering af maskepuden og pandestøtten.
  • Økonomisk: One-size, der passer til alle patienter.
  • Bøjning NV: kan dreje 360° for komplet bevægefrihed for patienten
  • WEINMANN SilkTec-belægning for øget bærekomfort
  • Masken passer til cirka 80 % af alle patienter.

Bemærk, at maskepudens fleksibilitet kan variere hen over næsebroen og omkring hagen, så masken kan ligge lidt højere eller lavere på ansigtet.

Juster den øverste del af remmene, så de er så løse som muligt. Husk, at pandestøttens fjedervirkning sikrer, at den korrekte afstand holdes mellem næsebroen og panden.

Hvis masken ikke er lufttæt, når der sættes behandlingstryk på, trækkes masken lidt væk fra patientens ansigt og sættes derefter på plads igen. Det giver mulighed for, at der kan komme luft ind og puste puden op.

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram.