Full face-maske til søvnterapi og ventilation – passer på næsten alle patienter

JOYCEone Full Face er den full face-maske, der altid passer. Den optimerede maskepude finder automatisk den ideelle position af sig selv, uanset form og størrelse af patientens næse. Fjedringsfunktionen på pandestøtten bevarer ligeledes den rette afstand til panden for effektiv og komfortabel behandling. JOYCEone Full Face er nem at håndtere, da den er udstyret med farvekodede remme og clips, der forenkler samling af masken. Alle disse funktioner tilsammen hjælper dig til at spare tid på tilpasning og forklaring af masken til din patient. JOYCEone Full Face vil helt sikkert give dine patienter en god fornemmelse. JOYCEone fås også som næsemaske. 

De vigtigste egenskaber ved JOYCEone Full Face:

  • Verdens første ægte one-size full face-maske.
  • Perfekt tidsbesparende tilpasning: automatisk justering af maskepuden og pandestøtten
  • Økonomisk: One-size, der passer til alle patienter.
  • Fejlsikret samling, takket være farvekodning af remme og clips.  
  • WEINMANN SilkTec-belægning øger bærekomforten

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram.