Næsemaske til søvnterapi og ventilation – passer på næsten alle patienter

JOYCEone er den næsemaske, der altid passer. Det hele sker automatisk, da den optimerede maskepude finder den ideelle position af sig selv, uanset form og størrelse af patientens næse. Fjedringsfunktionen på pandestøtten bevarer ligeledes den rette afstand til panden for effektiv og komfortabel behandling. JOYCEone er også nem at håndtere med sine farvekodede remme og clips, der forenkler samling af masken. Disse funktioner tilsammen hjælper dig til at spare tid på tilpasning og forklaring af masken til din patient. Næsemasken JOYCEone vil helt sikkert give dine patienter en god fornemmelse. JOYCEone fås også som full face-maske.

De vigtigste egenskaber ved JOYCEone:

  • Perfekt tidsbesparende tilpasning: automatisk justering af maskepuden og pandestøtten
  • Økonomisk: One-size, der passer til alle patienter.
  • Fejlsikret samling, takket være farvekodning af remme og clips.
  • WEINMANN SilkTec-belægning øger bærekomforten

Service og support

 

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram.

Timik Service Program
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.