Timik Group er en nordisk sundhedspleje-virksomhed, der fokuserer på medicinsk udstyr til behandling og diagnosticering samt avanceret udstyr inden for sportsmedicin, fitness og rehabilitering. Vi har specialiseret os i at gøre de seneste fremskridt inden for medicinsk teknologi tilgængelige og økonomisk mulige for mennesker, hvis hverdag er påvirket af disse tilstande. Timik Group har hovedsæde i Sverige og derudover afdelinger i Norge, Finland og Danmark. Mens vores distribution er regional, henter vi innovative behandlingsteknologier på global basis.

Dorte Frank Lund
Managing Director - Denmark

Dorte har arbejdet i medico industrien siden 2009 med både marketing og slag til hospitaler. Hendes sundhedsfaglige baggrund gør hende til en troværdig samarbejdspartner. Dorte har stor erfaring med produktimplementering og education. Dorte har tidligere haft ansættelse i Mediq Danmark og Ambu, hvor hovedfokus har været salg og marketing til anæstesi og akutområdet. Dorte har i Timik ansvaret for service og salg af ventilation- og søvnrelaterede produkter i Danmark.
Fotball team Liverpool
Food Chili con Carne
Drink Water
Film Wild
TV Me before you
Book Harry Potter
Music Soft Rock
Holiday Asia
Specialist Subject Golf

Helene Voss Jørgensen
Productchef - Hospital Ventilation and Sports Medicine

Helene har med baggrund i sin sundhedsfaglige uddannelse arbejdet som hhv. produktspecialist og hospitalskonsulent i 8 år i henholdsvis Nutricia og Mediq Danmark. Hun har primært beskæftiget sig med medicoteknisk udstyr, hvor primært fokus har været ernæringspumper og monitoreringsudstyr. Helene har derfor stor erfaring inden for servicering af afdelingerne – herunder undervisning, vejledning, afprøvninger af produkter samt support ift. indkøb. Helene har i Timik ansvaret for service og salg af ventilationsprodukter til børn i Danmark.
Fotball team FC Barcelona
Food Sushi
Drink GT
Film The Pursuit of Happyness
TV Homeland
Book  ”Savnet” af Michael Katz Krefeld
Music Lounge/chillout
Holiday Pangkor Laut Resort
Specialist Subject Creativity, fx. Origami