Bedre søvn ved komplekse søvnrespirationsforstyrrelser (SBD)

PrismaCR bygger på det enestående prismaLINE intelligente system og leverer virkelig lindring for patienter med periodisk respiration eller Cheyne-Stokes respiration eller central, blandet eller kompleks søvnforstyrrende respiration. For behandlere tilbyder prismaCR en fleksibel, præcis og let anvendelig enhed, der giver en hurtig og pålidelig behandling takket være den nyligt validerede algoritme baseret på mål-volumen kombineret med regulering under respirationen. prismaLINE har modtaget Red Dot i the Red Dot Award: Communication Design 2015.

  • Bredt trykområde (4 - 30 cmH20) med automatisk eller fast backup-frekvens.
  • Valideret Anticyklisk Servoventilation (AcSV) reagerer hurtigt med smart tilpasning af trykstøtte inden for en respiration
  • Valgfrit med autoTRILevel princip og autoEEPAP regulering

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.