BreathCaring Simplicity

Med de nye prisma VENT ventilations- og overvågningsenheder gør vi fremtiden til virkelighed. Det er indlysende allerede ved første blik – og gavnligt hver gang de bruges. Brugere elsker udstyrets enkle betjening og nemme indstilling med opvarmede og uopvarmede slanger med diametre fra 15 til 22 mm.

Den integrerede strømforsyning leverer pålidelig energi til ekstra udstyr. Det genopladelige batteri, der fås som ekstraudstyr, kan drive enheden i op til 12 timer. Den usædvanligt lette prisma VENT er udstyret med det største display, der nogensinde er indbygget i en ventilator i denne klasse. Ikke mindst gør den optimerede menu-navigering prisma VENT til den perfekte løsning, når det gælder topmoderne ventilation og overvågning af patienter på hospitalet og ved pleje i hjemmet.

  • stort, tydeligt display, høj kontrast, skarphed og naturlige farver.
  • nem håndtering i intuitive menuer, nem betjening, hurtig optimering.
  • 360° enkle indstillinger med nem drejning, med 360° let anvendelig indstillingsskala og hurtigvalgstaster.
  • Op til tre forud konfigurerede programmer i enheden, for optimal behandling af patienten
  • støjsvag betjening som en hvisken, større kompliance og velvære hos patienterne

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.