3100A Højfrekvente Oscillerende Ventilator

Tidlig indgriben i behandlingen af nyfødtes respirationsproblemer

3100A højfrekvente oscillatoriske ventilator (HFOV) fra BD er den eneste højfrekvente oscillator ventilator, der er godkendt i USA til tidlig indgriben i behandlingen af neonatal respiratorisk svigt.  3100A giver ultimativ lungebeskyttelse ved at inflatere lungerne med et kontinuerligt transpulmonalt tryk og dertil lægge meget små svingninger i tryk og volumen.

3100A HFOV er standardbehandling på mere end 90 % af alle niveau III-spædbørnsafdelinger i USA og 75 % af de pædiatriske intensivafdelinger, og der er over 3000 A-respiratorer i brug verden over.

Alliance of Children's Hospitals, Inc. har tildelt det prestigefyldte "Seal of Acceptance" til VIASYS for 3100A HFOV.

Intensiv

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram.

Timik Service Program
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.