3100B Højfrekvente Oscillerende Ventilator

Sikker, effektiv og lunge beskyttende ventilation

3100B højfrekvente oscillatoriske ventilator (HFOV) fra BD er baseret på den etablerede teknologi 3100A ventilator og har alle de funktioner, der kræves til ventilation af voksne og er godkendt til behandling af akut respirationssvigt hos voksne og børn, der vejer mere end 35 kg. 3100B HFOV giver dig løbende luftvejstryk op til 55 cm H2O til at rekruttere og normalisere patientens lunge struktur ved ventilation med tidalvolumener tæt på dead space volumen for sikrere mere effektiv ventilation.

Et randomiseret, kontrolleret studie, der sammenligner HFOV og konventionel ventilation ved voksne patienter med ARDS viste, at HFOV er både sikker og effektiv og resulterede i en reduktion i mortalitet på 29%.

Intensiv

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.