Aktivitetsmonitor – wGT3X- BT

En nøjagtig og pålidelig aktivitetsmonitor

WGT3X- BT er Actigraphs flagskibsmodel. Modellen anvendes af mange forskningsinstitutioner i hele verden og anses for at være den internationale Golden Standard indenfor registrering af aktivitet og hvile/søvn. ActiGraph er valideret med 3-axis accelerometer, der er Bluetooth®-kompatibel har lyssensorer, der gør den optimal til både aktivitets- og søvnovervågning. Actilife-softwaren giver nøjagtig og opdateret analyse på alle anvendelsesområder. Når videnskabsfolk eller forskere offentliggør nye analysealgoritmer, opdateres Actilife for at sikre, at wGT3X- BT altid har de seneste og bedste hardware og softwareløsninger.

  • Brugervenlig og robust
  •  Internationalt valideret forskningsværktøj med høj nøjagtighed
  • Intuitiv software

Objektive måleparametere:

Aktivitet om dagen:
Akseleration i rå-data, antal skridt, intensitet af fysisk aktivitet, energiforbrug (kcal), MET, perioder med aktivitet, perioder med inaktivitet, kropsposition og R-R intervall (kræver Polar H7 pulsbælte).

Søvnaktivitet:
Søvn latens (Sleep latency), total søvntid, natlige opvågninger (Wake After Sleep Onset), effektiv søvn og lysstyrke i værelset.

Download DataSheet

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.