Aktivitetsmonitor – GT9X Link

Link GT9X er et avanceret acclerometer til registrering af aktivitet og hvile/søvn. GT9X-BT har  LCD skærm, hvor real-time registreringer kan aflæses af brugeren. Endvidere har GT9X gyrometer, magnetometer og ekstra triakselerometer for yderligere præcis registrering af rotation, kropsposition og bevægelse. Det ekstra triakselerometeret giver også højere tolerance for G-kræfter (16 G) og har derfor større potentiale for et bredere anvendelsesområde end wGT3X-BT. Link GT9X benytter Actilife software til analyse og behandling af data.

Objektive måleparametere:

Dagsaktivitet:
Akseleration i råformat, antal skridt, intensiteten af den fysisk aktivitet, energiforbrug (kcal), MET, perioder med aktivitet, perioder med inaktivitet, kropsposition og R-R interval (kræver Polar H7 pulsbælte).

Søvnaktivitet:
Søvn latens (Sleep latency), total søvntid, natlige opvågninger (Wake After Sleep Onset), effektiv søvn og lysstyrke i værelset.

Download DataSheet

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.