SISS Babycontrol er en pålidelig, enkel og praktisk måde at overvåge babyers vejrtrækning på. En kropssensor overvåger konstant babyens vejrtrækning, og den intelligente hukommelsesfunktion lagrer hændelser ned til sekunder. Den har en intuitiv og let anvendelig grænseflade, der er nem at betjene. Babycontrol leveres med en beskyttende taske. SISS Babycontrol har indbygget ekstern signalsender, så man kan overvåge barnets respiration fra andre rum i nærheden.   

SISS Babycontrol har 9v batteri som holder op til 2 måneder.  

  • Tysk kvalitet og holdbarhed, 2 års garanti.
  • Kan ancendes både i hjemmet og på hospitalet
  • Nem at anvende
  • Apnø-sensor med justérbar følsomhed

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.