Blender – Bird High Flow

Den gyldne standard i pålidelighed

Med dens alsidige flow-område opfylder Bird® Blender High Flow de fleste kliniske behov. Den leverer nøjagtige Fi02-blandinger ud fra to udledningsporte med et samlet flow-område på 2-120 l/min, hvilket gør den ideel til brug sammen med respiratorer. Den kan også anvendes som enkeltstående produkt til CPAP-maske, nasalkanyler og ventilationsposer.

  • Topkvalitet med glimrende præstation
  • Den gyldne standard-blander
  • Til forskellige anvendelser med flow på op til 120 l/min.
  • 2 års garanti

Service and support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.