Perfekt til transport

Med dens unikke og pålidelige design til de laveste flow, er Bird® Blender Low Flow perfekt, når en patient skal transporteres, uanset om det er i luften, på jorden eller indenfor hospitalet.

  • Topkvalitet med høj præcision.
  • “Golden standard” blender.
  • Til forskellige anvendelser med flow på op til 30 l/min.
  • 2 års garanti.

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.