Blender – Bird Omniblender

Den totalt alsidige blander

OmniBlender er designet til at forenkle og øge effektiviteten; den har tre udgangsporte, der giver kombinerede flow fra 2-100 l/min. Dette giver klinikeren mulighed for at starte og tilslutte tre separate apparater på en gang, hvilket giver et bedre overblik og mere effektiv anvendelse.

  • Topkvalitet med glimrende præstation
  • Høj fleksibilitet med 3 udgangsporte
  • 2 års garanti

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.