Præcist flow ved patienten

UltraBlender har samme specifikationer som Bird Low Flow, men indeholder to trykkompenserede flowmålere, der er monteret på hver sin side*. Den har konfigurerbare muligheder for at opfylde forskellige behov og rummer præcise flowmålere – dér, hvor der er allermest brug for dem – ved patienten.

  • Topkvalitet med høj præcision
  • Unik løsning med indbyggede flowmålere fra neonatal til voksen.
  • 2 års garanti

* Det bedste valg til neonatale og pædiatriske intensivafdelinger

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.