Diagnostisk – WatchPAT

Din komplette søvnarkitektur samlet i en enhed.

WatchPat er en lille Hjemme-Søvn-Test (HTS) monitor, der giver patienter mulighed for at gennemgå søvntest i fred og ro i deres eget hjem. Den giver en nøjagtig og pålidelig diagnose af den enkelte patients søvnmønstre. WatchPAT monitorerer forandringer i perifer arteriel tonus (PAT) og aktivitet samt iltmætningsniveauerne i blodet. Den identificerer også søvnapnøer, på samme måde som det udstyr, der benyttes ved PSG-søvnstudier udført i hospitalernes søvnlaboratorier. Alt dette blot med en enhed, der bæres om håndleddet samt en enkelt fingerprobe.

  • Den mest præcise* og brugervenlige ambulante søvnapnø-monitor på markedet
  • Faktisk søvntid og søvnstadier
  • WatchPAT er blevet valideret i forhold til PSG med en høj grad af korrelation i RDI og AHI og er den mest undersøgte HST på markedet.

* fejlrate < 1 %

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.