Sikring af maksimalt flow og høj patientkomfort

The Infant Flow LP er det mest omfattende nCPAP-system til de mest følsomme patienter. Ny, patenteret dobbelt-jet-teknologi med dobbelt flow sikrer lavt drivtryk og ultralav WOB, når respirationen er hæmmet. Infant Flow LP har et nyt, støjsvagt design, en letvægts-konstruktion for at mindske ubehag og en bred portefølje af tilbehør, som muliggør en individuel løsning til den neonatale patient.

  • Ny patenteret Infant Flow-teknologi
  • UltraLow WOB og drivtryksreduktion med 80 %
  • Reduceret støjniveau
  • Nyt fikseringssystem, enten med hovedbånd eller traditionelle huer
  • Forbedret næsemaske og tryner

Service og suppor

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.