Optimalt støtte til sensitive lunger

Med Infant Flow bringes non-invasiv ventilation op på det næste niveau. Infant Flow® SIPAP-systemet har hjulpet titusindvis af neonatalpatienter til lettere at kunne at tage deres første åndedrag. Systemet muliggør et omfattende udvalg af funktionsmåder som nCPAP og bifasisk ventilation kombineret med patenteret generatorteknologi, der er specielt designet til spædbørn og er en komplet løsning, der sender frisk luft ned i de mest sensitive lunger.

  • Et komplet non-invasivt system, der specielt er beregnet til de mindste patienter.
  • Klinisk gennemtestet teknologi
  • Unik kombination af apparat og forbrugsstoffer, hvilket garanterer optimal funktion
  • Tilslutningsmuligheder til PDM system

Service og support

Service og support bliver stadig mere vigtigt, og det medicinske udstyr udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere enestående og sofistikeret. Vi vil gerne hjælpe jer bedst muligt og sikre, at jeres medicinske udstyr kører, som det skal, hver dag. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for deres medicinske udstyr, og vi tilstræber at have den bedste service- og supportenhed. For at kunne supportere jer bedst muligt har vi et serviceprogram. 

Timik Service Program 
Serviceprogrammet er opdelt på en servicekontrakt med 4 niveauer med installation, undervisning og uddannelse af betjeningspersonalet. Servicekontrakterne specialtilpasses for at optimere udstyrets funktion, driftssikkerhed og sikkerhed. Gennemførelse af forebyggende vedligeholdelse viser sig altid mere omkostningseffektivt i det lange løb for vores kunder.