Om os

Timik Group er en nordisk sundhedspleje-virksomhed, der fokuserer på medicinsk udstyr til behandling og diagnosticering samt avanceret udstyr inden for sportsmedicin, fitness og rehabilitering. Vi har specialiseret os i at gøre de seneste fremskridt inden for medicinsk teknologi tilgængelige og økonomisk mulige for mennesker, hvis hverdag er påvirket af disse tilstande. Timik Group har hovedsæde i Sverige og derudover afdelinger i Norge, Finland og Danmark. Mens vores distribution er regional, henter vi innovative behandlingsteknologier på global basis.

Dorte Frank Lund
Product Manager

Dorte har arbejdet i medico industrien siden 2009 med både marketing og slag til hospitaler. Hendes sundhedsfaglige baggrund gør hende til en troværdig samarbejdspartner. Dorte har stor erfaring med produktimplementering og education. Dorte har tidligere haft ansættelse i Mediq Danmark og Ambu, hvor hovedfokus har været salg og marketing til anæstesi og akutområdet. Dorte har i Timik ansvaret for service og salg af ventilation- og søvnrelaterede produkter i Danmark.
Fotball team Liverpool
Food Chili con Carne
Drink Water
Film Wild
TV Me before you
Book Harry Potter
Music Soft Rock
Holiday Asia
Specialist Subject Golf

Helene Voss Jørgensen
Product Manager

Helene har med baggrund i sin sundhedsfaglige uddannelse arbejdet som hhv. produktspecialist og hospitalskonsulent i 8 år i henholdsvis Nutricia og Mediq Danmark. Hun har primært beskæftiget sig med medicoteknisk udstyr, hvor primært fokus har været ernæringspumper og monitoreringsudstyr. Helene har derfor stor erfaring inden for servicering af afdelingerne – herunder undervisning, vejledning, afprøvninger af produkter samt support ift. indkøb. Helene har i Timik ansvaret for service og salg af ventilationsprodukter til børn i Danmark.
Fotball team FC Barcelona
Food Sushi
Drink GT
Film The Pursuit of Happyness
TV Homeland
Book  ”Savnet” af Michael Katz Krefeld
Music Lounge/chillout
Holiday Pangkor Laut Resort
Specialist Subject Creativity, fx. Origami

Malene Brorsen Eghøj
Product Manager

Malene har arbejdet i medicoindustrien siden 2008, hvor hun primært har beskæftiget sig med salg og markedsføring af produkter til anæstesi og intensiv. Malene har stor erfaring med undervisning, produktimplementering samt service/support, og hendes sundhedsfaglige baggrund gør hende til en troværdig samarbejdspartner. Malene har tidligere arbejdet i Medtronic (tidl. Covidien) – primært inden for respiration og patientmonitorering og det seneste år inden for stapling og elkirurgi. I Timik har Malene ansvaret for service og salg af produkter inden for inhalation, ventilation og aktivitetsmonitorering.
Football team Liverpool
Food Sushi
Drink Champagne
Film One Flew Over the Cuckoo’s Nest
TV Sex & and The City
Book  -
Music Meget alsidig – afhænger af humøret
Holiday Storby eller strand
Specialist Subject Har små børn, så det tager det meste af min tid