Fokusområder

Timik Group er stolte af at levere innovativt, pålideligt og holdbart medtech-udstyr til sundhedssektoren i Norden. Inden for vores fokusområder fortsætter vi med at bringe nye produkter af høj kvalitet ind for at sikre, at vores kunder og deres patienter får det bedst mulige udstyr og den tilgængelige behandling.

Læs mere om vores fokusområder nedenfor.

Anæstesi

Vi tilbyder et bredt udvalg af højkvalitets produkter til anæstesi. Vores produkter giver en lang række muligheder for sikring og vedligeholdelse af patientens luftveje og gør klinikeren i stand til at levere omkostningseffektiv anæstesibehandling af høj kvalitet.

Drug Delivery

Aerosol medikamentlevering gennem alle afdelinger på hospitalet for bedre patientpleje. Lægemiddelbeholderen er isoleret fra åndedrætskredsløbet for at minimere forstøvning af forurenede væsker og med et in-line kredsløbsdesign, så ventilationskredsløbet ikke skal brydes under lægemiddellevering.

Infusion

Infusionspumpe af høj kvalitet, der forbedrede patientplejen ved at øge sikkerheden ved procedurer og forenkle arbejdsgangen for sygeplejersker. Vores infusionspumper har dækket hospitalernes sofistikerede behov med samme ydre form, interface, design og funktionalitet til både sprøjte- og volumetriske pumper.

Overvågning

Timik Group tilbyder en bred vifte af patientovervågningsudstyr inden for kritisk og akut, hjerte- og perinatal pleje. Vores mangfoldige udvalg af produkter og tilbehør er kompatibelt med mange populære mærker og designet med kvalitet, komfort og brugervenlighed i tankerne.

 

Neonatal

Luftvejsproblemer er en af ​​de mest almindelige komplikationer for neonatale patienter. Vi tilbyder de bedste løsninger inden for non-invasiv behandling, monitorering og produkter, der understøtter personlig udviklingsbehandling for at forbedre livskvaliteten for børnene og deres familier.

Præhospital

Sygdomsudbrud og multiresistente bakterier er en global sundhedsudfordring. Vi distribuerer medicinsk transport- og isoleringsudstyr til inficerede patienter – eller patienter, der har brug for beskyttelse mod et forurenet miljø – uden at hindre behandlingen.

Lunge-diagnostik og kardiologi

Luftvejssygdomme og hjerte-kar-sygdomme er blandt de største sundhedsproblemer globalt. Tidlig diagnosticering muliggør livsstilsændringer, der forbedrer livskvalitet, forventet levetid og risiko for relaterede sygdomme som diabetes og reducerer offentlige omkostninger. Luftvejssygdomme refererer til tilstande, der påvirker organer og væv, der hovedsageligt gør vejrtrækningen mulig.

Søvn & hjemme ventilation

Vi tilbyder en bred vifte af brancheførende åndedrætsteknologier til at hjælpe patienter, der lider af luftvejssygdomme, med at behandle og håndtere deres udfordringer. Vi distribuerer højkvalitets og klinisk dokumenterede produkter for at hjælpe klinikere med at forbedre patientresultater samt give sikrere og mere omkostningseffektiv behandling.

Idrætsvidenskab

Fremskridt inden for sportsmedicin fører ofte til teknologi, der er gavnlig i generel sundhedsforskning, som det fremgår af den hurtige udvikling af bærbar teknologi. Timik Group har ekspertisen til at støtte med valg af teknologi og korrekt brug. Vi tilbyder state-of-the-art teknologi inden for sportsudstyr, diagnose- og præstationsevalueringsudstyr.

Ventilation

Vi distribuerer højkvalitets og klinisk dokumenterede produkter for at hjælpe klinikere med at forbedre patientresultater samt give sikrere og mere omkostningseffektiv behandling. Timiks produktportefølje omfatter en bred vifte af intensive ventilatorer, højfrekvente ventilatorer og transportventilatorer.